Genel Kültür

2015 Yarıyıl Tatili Ne Zaman

Okulların açılması ile birlikte 2014 – 2015 eğitim öğretim yılının başlangıcı yapıldı. Okula yeni başlayan öğrenciler olduğu gibi bir üst düzey eğitime geçen ortaokul, lise, üniversite gibi yüksek öğretimlere başlayanları da gördük. Okula alışma ve yeni arkadaşları tanıdıkları gibi okullar 16 Eylül ile başlamış durumda. 2014 – 2015 eğitim öğretim yılında ne zaman 15 günlük tatil geleceği merakla bekleniyor. Öğrenciler için 15 günlük tatil oldukça önemli olup moral toplayarak derslerinde başarıyı yakalayabilirler. MEB iş takvimine göre 15 günlük yarı yıl tatilinin başlangıcı 24 Ocak 2015 tarihi olarak gösteriliyor.

Eğitim öğretimde yarı yıl tatili için geri sayım başladı. Neredeyse ilk dönemin çoğu bitmişken öğrenciler tatil yolunu gözler oldular.

24 Ocak 2014 Cuma günü eğitim öğretimin 1. dönemi bitmiş olacaktır. Öğrenciler için 15 günlük tatil 10 Şubat 2014 Pazartesi günü tekrar okullarına dönecekler.

2. dönem eğitimin sonunda 90 günlük tatil başlayacaktır.

Öğrenciler tatil dönemini iyi şekilde değerlendirerek kendilerini değiştirmeleri gerekiyor. Eğitimi başarısızlıkla sonuçlanan kişiler ağırlık vererek kayıplarını toparlayabilirler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu